Wednesday, July 04, 2012

♫♫♫♫♫ tuhan jagakan dia

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku




❤ cinta dalam hati ❤

mungkin ini memang jalan takdirkumengagumi tanpa di cintaitak mengapa bagiku asal kau pun bahagiadalam hidupmu, dalam hidupmu

telah lama kupendam perasaan itumenunggu hatimu menyambut dirikutak mengapa bagiku cintaimu pun adalahbahagia untukku, bahagia untukku

reff:ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimumeski ku tunggu hingga ujung waktukudan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanyadan izinkan aku memeluk dirimu kali ini sajatuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanyadan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja


reff:
ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimumeski ku tunggu hingga ujung waktukudan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanyadan izinkan aku memeluk dirimu kali ini sajatuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanyadan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja
☆ when u come hug me , i feel so confident to tell u is the love of my heart forever ! kissing me in the water . 




Thursday, June 28, 2012

❤ rindu setengah mati ❤

Aku ingin engkau ada disini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah

berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati
aku rindu…
setengah mati...

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu…

(。◕‿◕。) i miss your voice , i miss your smile , i miss your hair , i miss your hand , i miss your lips , i miss your ignore , i miss your ear , i miss your eyes , i miss your laugh , i miss your pamper , i miss everthing about u syg .




Monday, June 25, 2012

❤ hanya aku cinta kau seorang ❤

cerita niew orang kata lagik best dari gerimis mengundang . btowl kew erh ? nak g tgk lah tpi ....... tak best lah tgk sowang sowang . tpi mmg aku kena hidup sowang sowang pown sekarang . dah tak dek sapew perlukan aku , termasuk kau kau dan kau . yelah , aku sedar kesalahan aku , cume skung aku tak mmpu ckp pape . aku tak kuat , aku dah tak dek kau ! kau yang selama niew bagi aku semangat tpi last msg kau dah buat hati aku serba tak kena . 19 tahun yang duluw kau gembira tpi skung aku dah buat kau kecewa mungkin kah ade peluang untuk aku tebus stiap kesilapan aku .? masa , itu jek yang aku pikir skung . mgkin masa dapat mengubati hati yang luka tuh . mungkin masa dpt bagi aku peluang . tpi smpy blew . adakah ini satu angan angan . aku pegang hati itu untuk diubati untuk disayangi . tpi aku bodoh aku ego aku lepaskan hati itu biar bertaburan berciciran . hati kau dah pown berkecai bagai hati yang tidak dapat ditapis lagik ! bunga bunga yang selama niew disemai mati begitu saja . baja yang aku dah beri tak dapat digunakan lagik . aku nak taburkan lagik baja didalam pasu itu tpi tpi adakah aku dapat kenikmatan nye . tempat itu situ sini . tergambar bayangan , kalau boleh hari hari aku nak merasa tempat itu . merasa derapan pandangan bekas tapak kaki itu . tpi aku tak mmpu , hnye secebis air mata membasahi pipi buat kali ini . maafkan aku , jnji itu telah aku cemari . perubahan diri ini hnye kau yang mengerti , hnye kau yang merasa . hnye kau yang memegang . jantung berdengup kencang bilew darah mengalir memberi jntung ini hidup . kau akn mengenal dunia melihat dunia . kau yang aku tggu . bersabar lah wahai hati .

Sunday, June 24, 2012

biarlah hati diam tnpa kata

kenapa lah hati aku niew ego sgt erh , aku pown pelik . n aku gak pelik kali niew aku btowl btowl ta kuat . aku tak kuat . kenapa lah ? aku suke buat sesuatu bnda tak pkir sbelum buat pape . sumpah ! aku tak penah nak pkir . "aida dah 20tahun kan" umur jek nak msok alam 20 tpi fikiran aku singkat . aku rse aku nak gerudi fikiran aku . tak kew ilang ingatan , tpi tak semudah tuh . aku tahu allah bagi dugaan supaya hambanya dpt pikir 'mintak pertunjuk padanya' tpi puas aku nangis puas aku merayu . ape hikmah nye . kenapa tak nmpk tok ape aku buat semua niew . sumpah aku buntu . kali niew aku biarkan hati aku berbicara . ckyt pown aku tak bercakap . nak bisu dah kew aku niew . -.- murung , dah jadik kawan aku skung . pendiam dah jadik sebahagian hidup aku . biarlah aku bawak diri . aku nak nilai ape yang aku dah buat , ape yang aku dah cube lukakan . aku cube aku cube untuk berbicara melalui kata kata tpi dye tersekat terkelu ! lidah aku . aku dah berubah mulai hari niew saat niew . aku dah berubah . (pendiam) . maafkan aku , aku ttp jahat dimata kau kan . aku akn selamanya jahat ! maafkan aku tak dapat nak jaga hati semua orang . hati aku sendiri pown aku tak dpt nak jaga . jadik aku mintak maaf , terima kasih sbb bnyak tolong aku , bimbing aku ke jalan yang benar . aku dah bnyk tersesat . sumpah ! aku buntu . aku perlukan kau . tpi aku tahu aku akn lukakan kau . i need u . serius .... maafkan ego aku menguasai diri aku . aku sll kesal dgn sikap aku sendiri . serius !


*" yaallah ape hikmah semua niew " tunjukkan aku jalan yaallah . turunkan ego aku yaalah . aku mintak tolong jagakan dye , andai ini hikmah tok kau kuatkan hambamu ini aku memang tak kuat yaalah . hambamu tak kuat . aku mintak teguhkan lah iman hambamu supaya tidak terpesong pada jalan kesesatanmu . aminnnn










andai ini kata kata maaf yang terakhir dari aku , aku harap kau dapat maafkan aku untuk selamanya .

Sunday, April 29, 2012

untuk dia ....

aku nak kau tahu yg aku syg kau sgtsgtsgtsgstsgtsgt . serius . aku tak tipu ? cmpy kan aku boleh confius kau dgn dye . kau paham kan ? -.- kau ketawa bilew aku sdeyh tpi sebenarnya hati kau menangis aku tahu tuh syggg . kau lah sahabat aku cinta aku rindu aku . semuanya syggggggg . kau segalanya sygggg . ape yg aku buat mesti aku ingat kau . kau dah mkn kew minum kew solat kew ? sll aku igt kan kau pasal solat kan . n aku tak penah berhenti igt kan kau pasal solat sygggg . kenangan indah yg kitew cipta takkan penah padam dlm hati aku . aku bahagia dgn kau . aku rase tiap tiap kali aku dgn kau aku akn jatuh cinta sygggg . kitew masing masing pendam perasaan kitew kan . kini saat tuh dah pown berlaku . kau dgn aku dah bersatu . tpiii .... aku rase masing jauh dgn kau . aku nak kau jadik hak milik aku selamanya tpi aku tak dpt gapai tuh jek . aku berharap yg aku dapat lelaki yang dapat jadik imam buat aku dan ank ank aku kemudian hari syggg . aku berharap itu adalah kau . mana mungkin aku lupakan kau . kau org pertama n terakhir kejutkan aku solat subuh . dan ianya tak penah berakhir smpy hari niew . sweet kan ? bnyk lagik kenangan yang kitew ciptakan bersama . hnya mungkin jadik kenangan atau .. hnya kitew dan allah je yang tahu . semoga allah membuka pintu bahagia buat kitew . insyaallah syggg . i wish u were here syggg ..
* kau boleh tak janji satu benda dgn aku ? yang kau takkan tinggal kan aku . boleh tak . andai aku dah tak dek nnti jgn penah lupa bace yasin tok aku yew . jgn penah lupa doakan aku syggg . *


Tuesday, April 24, 2012

takdir



back to the normal :D aku nak happy jek skung . but boleh kew ? allah uji setiap hmba nya untuk menguatkan lagik ingatan hamba nya kepada yang maha esa . true ! aku bukan ape . ujian yang aku dapat niew buat aku susah nak bernafas lah . i cant breathing . hari hari aku doa . yaallah bagi aku hikmah atas segala mcm dugaan yang kau berikan pada aku . aku tak kuat yaallah menerima ujian sebegini . kalau melibatkan aku sowang tak pelah . niew hati orang lain aku dah korban kan . aku tak nk pikir tapi dye paksa aku tok pikir .. hari hari dye tnye  about someone else feeling . n aku penat lah tok pikir tuh . dh elok elok aku baik tapi dye tak stop asking pown lagik . ok . aku tau kau risau tapi stop asking the same question tired to answers n thinking ... please lah weyh . hari hari aku nak kena jage hati kau . hati aku kau tak pikir pulak . kau tak penah nak paham hati aku . dah lah . kau ckp akn datang akn datang . but when -.- tired of this . aku syggg kan kau . kalau boleh aku nak hidup dgn kau . tpi aku ade hati lain nak kena jage hope kau dpt faham aku . serius aku ckp kau dah berubah . bukan mcm duluw ... lepas ape yang berlaku kau amek endah tak endah jek perasaan n hati aku .. i love u but u ' me too '. what mean . duluw aku happy kau tmbah kegembiraan tuh . bilew aku sdyh kau ckp stop crying .. lepas niew ape yang jadik aku harap kau bersedia . sebab mungkin aku akn bertindak more aggresive .. time kaseh ats kenangan yang telah kau bagi kat aku , walaupun sekejap walaupun sementara aku tetap simpan dlm hati aku selamanya . dengan kau aku jadik diri sendiri . kau paham kan ? ' i love u capital A ' :) tnpa kau aku tetap jdik lemah . mcm manew aku tk lemah sedangkan kau sendiri lemah tok bangkit . benda niew sekejap jek . cayelah ckp aku . dia tak marah kitew lama lama .. aku kenal sgt dengan dye ... aku nak kau yang duluw .. yang pampered when kau dengan aku . jalan jalan holding hand . jln baru ckyt kau dah ckp penat -.- buncit ! i miss that moments sygggg . i miss u ........

Sunday, April 22, 2012

terima kasih buat aku mcm niew ...


kalau lah saya dengar nasihat awk . dengar cakap awk . kitew takkkan jadik macam niew kan syggg . ptt lah dua hari sebelum tuh hati saya serba tak kena . mcm ade benda nak jadik tapi saya tak tahu ape ? sbb allah y rancang semua niew . serius saya serba salah sgt dengan awk sygggg ... sbb kn saya tak amek fon tuh ,
letak kat tempat yang betul kitew tak kan jadik mcm niew
sygggg .. sbb saya jugak $^&% tak maafkan kitew . susah sgt kew nak berikan kemaafan . saya pun hairan . -.- kenapa ea ? sedangkan nabi ampunkan umat nye . saya tak rase kesalahan besar pown sygggg .. it juz a text .. hanya lah kata kata yg jauh .. melainkan depan mata .. untuk saya lah , bgi saya ... if saya jadik %&^ saya kisah cykt tpi saya dapat lah maafkan jugak . it not big deal darling . juz a words from a texts . oh my gosh ! i do no
what to say anymore bby .... it happen already . setiap manusia ada salah nye kan .. tak semua manusia perfect .. kenapa setiap
kesalahan kitew semua orang akn igt tapi baik kitew owg akn tutup . oh plez . were human . i just hope that %&^ can forgive n forget what both are we do it before . until when ? juz hope syggggg ..


saya menangis dalam tidur . saya menangis dalam hati .. saya rase mcm nak lari jek dari masalah niew . saya tak kuat nak lalui hari hari kat sniew tanpa senyuman , kata kata dari dye sygggg .. saya tak sggup . smpy hari niew , dye tak nak
maafkan saya syggg . smpy hari niew ......... saya rase sikit je kan syggg slah kitew .... tpi &^*&^& smpy nak anggap salah kitew tuh besar sgt ... kenapa ? saya tak sggup nak pikir lagik . setiap kali saya pikir saya akn igt awk syggggg . setiap kali saya pikir , hati saya akn rase serba salah dgn awk syg .. saya tak nak pikir tapi saya kena pikir .... sbb ianya melibatkan hati awk .... kata kata awk , terima kasih buat saya mcm niew ... sgt menusuk di hati saya sayang .. mana mungkin sayanggg saya lupakan awk yang bnyk bagi harapan n sokongan pada saya . saya hnya mmpu tersenyum tapi hati saya sakit sgt sygggggg ... maaf
syg .. maafkan saya sgyyyy ..... maaf ..... hnya itu yg saya mmpu ungkapkan .....


#memafkan itu adlah sgt terindah so %&^^& tolong lah saya merayu maafkan kami . kitew orang merayu sgt .. maafkan kami dari ujung rambut smpy ujung kaki .... kami tak niat pown nak buat mcm tuh .. juz a texts ... a words ... please believe us ... :(


Tuesday, April 17, 2012

gempa bumi .






Dah lama lah aku tak update blog . baru kali niew ade mase nak update . kalu tak aku sll main game jek . (GAMES) . huhu . masak kew . aku suke masak . dan cuba bagi kwn kwn aku rase . berkongsi resepi sgt sgt sgt aku suka . tapi kalu suruh aku buat kek heh alamatnye meletup lah dapur . kek aku tak pndy sgt ..... kali niew bukan aku nak citer pasal kek . tapi nak ctew pasal gempa . bencana alam lah senang kata .. pengalaman y tak dapat aku lupakan smpy bila bila . bergoncang umah . mula mula tuh ak igt aku jek y pening . tapi upenya lain . gempa bumi . ak pnggil kwn kwn aku turun . cuak masing masing . pucat jek muka . toreh mmg takk keluaar nanah . hahaha :D . takut , smpy kn aku tak smpt nk mandi . sssshhh , jgn bgtaw owg aku tak mandi . hehe :P time cuti ak rajin ckyt mandi . ecehh wah . hahaha :D tulah tragedi paling aku igt . yaallah pnjg kn lah umur aku . aku pikir allah n istifar jek time tuh . aku igt mama aku . eishhh ... seram .. tapi alhamdulillah tak dek pape berlaku . hmpir 3 kali gk lah aku rse gegar tuh . tapi malaysia sebaik indonesia yang mana , gempa indonesia lebih dasat dari tuh . smpy kat sanew aku dgr ‘ jalan raya terbelah ` alhamdulilah malaysia bertuah . tak jdik papew . alhamdulilah .. so tu jelah entry aku kali niew .

Bye pembaca blog sekalian . assalamualaikum .

*dunia nak akhir akhir zaman dah , beringat lah ! :X


Friday, March 02, 2012

gambar air tangan saya :D



dulu cita cita aku nak jadik photgrapher taw :)
tapi tak kesampaian lah pulah .. so aku amek bidang nurse akung ! :)

#so , niew gmbr gmbr yg penah aku amek ! cuci mata anda skung :D




........................................................................................................................................







@time niew kenduri merisik kakak sedara aku . hantaran kew ea org pggil ? erh tak , hadiah jek kowt . haha . ntah lah . :P


.................................................................................................................................



.............................................................................................................................






..............................................................................................................................









......................................................................................................................................



..........................................................................................................................................









................................................................................................................................



#bersambung lah :)

Wednesday, January 18, 2012

saya cintakan awak :)

assalamualaikum .




*ingat tak lagik gambar niew sayang , time raya .. awk pakai baju sama dengan saya ,, mase niew kan kitew kawan .. sekarang tak sangka kan kitew ade jodoh :)

.......................................................................................................................................................


alhamdulillah nak masok dua tahun dah kan kitew bersama . tanpa ade rase jemu tanpa ade rase kesal .. sayang ingat tak mula2 duluw kitew kenal macam maner ?? kelakar kan .
memori saya dengan awk akn saya simpan buat selamanya ^^, biarlah awk tak ingat tapi saya ingat taw ! memori saya kuat . hahaha . nak tahu tak mcm maner relationship kitew boleh kantoi dengan mama , sbb awk lah sayang . bagi panadol time saya saket tuh . mama katew ait ade pape kew ? owh terkantoi pulak :P sejak tulah mama tahu kitew couple ^.^

malu tapi mahu kan kan kan? :)


sayangsayang .

sepanjang masa , sepanjang waktu kitew habiskan masa berdua kan .. indah nye saat tuh ! d'mana ade saya disitu ade awk .. saya tak pernah rase macam niew ,, awk bagi saya semua rase .. pahit manis masin ( mcm masak pulak ) :P suka duka semua saya kongsi dgn awk sayang .. :)

sayang ,, terima kasih sebab sudi terima kelebihan dan kekurangan diri saya niew .. walaupun saya tahu bnyk kekurangan nye . kan ? tapi awk tak pernah putus asa memperbaiki diri saya niew sayang .. awk trima sayang seadanya .. awk
jugak pernah cakap `walau ape pown yg berlaku awk tak kan tinggalkan saya ' .. berdoalah yew sayang :)

*harap sgt impian saya nak memiliki cinta awk sampai akhir hayat tercapai ... AMIN~

kalu gaduh ,, mesti awk mengalah ! mesti awk ingatkan saya , kenapa benda kecik pown nak gadoh ea .. kadangkadang tuh pulak saya ingat kan awk .. ok sori sayang ,, benda kecik pown kitew nak gadoh . tapi orang katew makin gadoh makin mengeratkan hbungan kitew . kan sayang ?? mujarab ayt tuh :D
*hasilnye setelah kitew gadoh hubungan kitew makin erat . :P
#jom gadoh~ HAHAHA . :D


kitew jgk sll bincang kalau ade masalahkan . alhamdulillah . tak suke lah gadohgadoh ! :)



sayangsayang .

saya selalu buat awk marah kan ? btowl tak . ade jek
kerenah saya niew ..tapi awk sentiasa sabar dengan saya sayang ! ape pown saya buat mesti awk akn pikir jauh dan nasihat kan saya . I LOVE THAT

terima kasih sebab marah saya ,, comel bilew awk marah saya . hahaha ! saya suke bilew awk marah saya , tahu sayang .! Sebab tuh tandanye awk sayang saya . awk amek berat pasal saya . sukenye sukenye :D tapi saya pulak tak boleh marah awk ,, kadangkadang tuh ade lah ! ikhlas cakap , tapi tak lamer pown 5minit jek . kenapa erk ? huhu .. pikir sejenak :D





u are my hero sayang also my SUPERMAN :) ..

sayangsayang .

terima kasih sbb ajar saya erti setia dengan awk sowang jek sayang ,, yelah saya kan bnyk abgabg angkat , but now dah xderh . sbb awk tak suke kan . yelah t awk takowt saya terangkat sekali . huhu ... dengan awk saya belajar tok setia ,, bilew saya msg dengan org lain saya rasa bersalah sgt dengan awk .. sbb tuh saya tak penah dan tak mgkin akn msg dengan laki lain ,, percaye lah saya sayang ? percaye tuh kan penting dalam hubungan kitew , kalu awk tak caye kat saya . saya tak percaya kat awk . tak gunalah kan kitew tetap setia pertahankan cinta kitew . :)


*teringat katakata awk sayang . saya sayang kan awk . buat ape abgabg angkat sedangkan saya sendiri dah cukup tok jage awk . I U SAYANG .
ape yg awk tak suke saya tak pernah buat , mcm tuh jugak mama . ape yg mama tak suke saya buat saya tak pernah buat pown :) tapi mama suke awk . dye katew awk menantu pilihan ! ayok :P



terima kasih sayang sudi teman saya kalu saya sedih atau pown gembira . dengan awk lah saya luahkan segala galanya . xdek satu pown cerita saya yg saya tertinggal nak ceritakan dekat awk sayang :) semua nye lengkap A-Z . hahaha . *bnyk mulut lah saya niew :x
tapi tulah sudi awk tadah kan telinga dengar cerita merepek merapan saya , kadangkadang terlebih garam pulak :P . bilew suka awk gelak sungguhsungguh sayang , comel sgtsgt . nmpk keiklasan awk tuh ! suke dengar awk ketawa sayang . tapi sayang ,, saya beribu ribu ganda suka dengar cerita tipu awk . hahaha . buat saya ketawa gulingguling . :P awk memang hebat sayang :) sayang ? awak bahagiakan dengan saya .. :)


*awk awk jgn penah jemu dan bosan taw dengan saya . sbb saya dah tak dek sapew nak kongsi cerita . hanya awk dengan mama jek sudi dengar cerita gebang saya ^.^


terima kasih sayang sebab risaukan saya , dan berjanji akn jage saya hingga akhir hayat awk sayang .. yg selalu risaukan saya hanye lah awk dan mama .. :) yelah saya dah tak deh ayah . mama lah ayah mama lah ibu . i proud of mama .. same too u sayang , proud of u sbb cube risaukan saya dan bebel kan saya sayang .. kalu saya sakit lagik panjang risau awk tuh , kan ? saya tahu awk risau sbb awk sayangkan saya . *saya dapat bace hati awk sayang. :)

*You're the one and only one

sayang , terima kasih tok cinta awak tuh ! tok kasih sayang awak ! tok hati awak pada saya ! tok segalanya lah . terima kasih bnyakbnyak . sayang ,, saya tak nak pulangkan hati awak tuh ? saya nak simpan dalam hati saya selamanya . boleh kan :) ?


*saya pencuri hati awak ^.^



sayangsayang .

Memang awak bukan lelaki pertama dalam hidup saya tapi saya akan jadikan awak lelaki terakhir . Saya juga akan pastikan tempat saya sebagai gadis pertama di hati awak kekal untuk selamanya . Insya'Allah :)




~sayang .. tiaptiap saat saya akn pikir kan awk . pikirkan mama . mcm maner nak puaskan hati awk ,, mama ! kadangkadang saya giveup jatuh , tapi awk bagi semangat pada saya tok terus bangun menghadapi harihari akn datang . awk lah semangat saya sayang .. awk nasihatkan saya awk bebelkan saya . saya hargai sgt sayang selama niew ape yang awk buat tok saya tuh . tak cukup dengan tuh , pengorbanan awk yg bnyk membantu saya meringankan beban saya . selalu antar saya , sll jek awk ade kat sisi saya saat saya perlukan seseorang .. awk lelaki paling hebat yang pernah saya kenal , hebat sebab awk akn endahkan segala halangan yg mendatang . awk hnye akn pikir positif jek .. awk jugak akan sabar ^.^ tak semudah tuh kan sayang kitew nak capai usia 2 tahun dalam relationship kitew niew . :) macammacam dugaan dan halangan yang terpaksa kitew tempuh ( mcm pnjat gunung dah ) tapi kitew berjaye . saya harap xdek titik noktah dalam hubungan kitew . biarkan masa terus berlalu tapi hati kitew akan teguh bersatu .. saya bahagia dengan awak sayang ! hnye awk buat saya rase bahagia . bukan sementara tapi selamanye .. :)
terima kasih sayang sebab sudi jadik sebahagian dari diri saya , hidup saya , rutin harian saya :) awak lah segalanya sayang ..


maaf sayang andainya saya pernah menyakiti awak , bukan niat saya untuk menyakiti hati awak sayang tapi ini adalah dugaan cinta kitew . suka dan duka kitew hadapi bersama . kan sayang .. sayang ! saya nak tengok awk berjaya . bolehkan ? :) awk seorang lelaki yang bertanggungjawab . saya tahu tuh . saya kenal awak sayang . ^.^
terima kasih sayang kerana sudi untuk memaafkan segala kesalahan saya sayang ..
Nanti dah cukup duwet jangan lupa singgah umah saya taw . :P ramai dah menantikan nasik minyak kitew . hahahaha . :)
maaf andai ade yang kurang atau tak sempurna .. harap awak pown bahagia mcm saya bahagia dengan awak sayang .. once again im so sori . and thank you so much sayang ...

semoga allah menyatukan hati kitew selamanya hingga akhir hayat dan allah akan temukan kitew di alam sanew . AMIN~




::: I LOVE U SO MUCH SAYANG :::



Thursday, January 12, 2012

i ♥ pangkor

nmpk tak nmpak tak ? :)
selamat datang ke pulau pangkor , :D

akhirnya smpy jugak kan . walaupun ade ramai y katew nak pegi tapi terpaksa cancel sbb y tak pasti tapi berbekalkan dua kereta kami sampai jugak ^^,
nak pegi sniew bukan main susah lagik taw . terpaksa menempuh halangan dan rintangan .. cewah ! hahaha . syg lah niew ! prot buat hal lah . hahaha . :D kelakar lah awk niew syg . :P

c bujang-bujang :D

c mabuk laut ! tgk tuh muke tak tahan .





.___.

aida kew air ? hah . tengok btowl2 .!! :P

................................................................................................................................






........................................................................................................................


durian laut(dlm besen tuh) O.o tk nmpk sgt lah kan !



time niew kami dah nak pegi snorkeling , tengok nemo . comel jek nemo tuh ! :D haha . (bagi nama nemo sbb ikan tuh belang2 mcm nemo) :P


#bilew dpt pegi lagik kan.? seronok sgt . spend time masa dgn aktiviti mcm nie dapat releks kan otak y serabut niew ..

*time kasih syg sbb sudi luangkan masa holiday trip dengan orang . orang hapy sgt hari tuh . suke tengok awk senyum sayang :)) . kenangan y orang akn igt smpy blew-blew syg . mgkin lepas niew kitew boleh pegi tmpat lain . kan ? kan ? ^^,

~maaf kalau sblm tuh sy buat hati awk terluka dengan sikap sy . saya mntak maaf syg . tapi lepas niew sy jnji dah tak kan lukakan hati awk syg . :) once again im so sori me dear .

TERIMA KASIH TOK HOLIDAY NIEW KAWAN-KAWAN . :D

`copy gmbr abg aku tgkap' hahaha sori abg . aku kan suke cilok gmbar kau :D