Monday, December 26, 2011

sunway pyramid :]





gatal jek kaki aku nak melangkah pegi main ice skating kat bawah tuh . mata aku mcm nak melekat dah kat ice tuh . nak main nak main . tapi pakwe aku tak nak ,, dye pemalu :') .
malu jatuh lah tuh . huhu .. dah lamer tak main ice skating ! aku pulak ala2 acah2 reti main (duluw reti skung skilll dah xdek ) :)
Tuh sebelum kitew orang masok SP ,, belum lagik cerita nak carik parking . keatas kebawah keats kebawah . kejap kejap cakap parking full kejap cakap ade bnyak g parking . pelik aku tgk mesin tuh ! tak nak dah aku caya mesin tuh :o . nak dekat 20minit lah crik parking sajew . samat pakwe aku niew penyabar orang nye (",) ..
lastlast nun di atas bumbung kitew org parking ... hah ! amek kau ,, bnyk g parking :)

kitew owg pown jalan2 lah pegi round satu sunway pyramid tuh dari tingkat ats smpy tgkat bawah ,, terer tak ? hahaha ..

motif sebenar pegi sniew sajew nak dating dua org . my darling katew dah lamer kitew tak dating dua :)) *awksgtromantiksyg (:





Dan untuk pertama kali nye ,, pakwe saya makan burger tak habis ! kenapa niew syg ... dye katew dah kenyang .. wah kenyang yew syg ! dan untuk pertama kali nye aku makan burger dua kali . burger aku dah hbis aku mkn , aku rase burger cuma masok separuh jek perot aku . hah! mcm manew tuh . caye tak ? :p
*saya cube nak rasa cikit jek burger awk syg :) tapi smpy nak terhabis kan pulak ^^, hahahaha .
#bookofrecordakumknburgersmpydua ! lalalala . =o.o="

-THE END-

erh blum lagik , ade bnda nak ckp niew ! *sygsyg ,, time kaseh aw bwk jlnjln . bestnye . ^^, syggggg awk . :)



-: ILOVEUSOMUCH:-

Wednesday, December 21, 2011

housemate ^_^






pika A.K.A roomates aku ^^,




bowling time :)




a`a dan waniey :)




syiera dan waniey :)




hang out :)




ira dan waniey :)




kami :)





zana , pa`a , ika dan ira .
:)



syiera dan ira :)



ira dan zana :)




.................................................................................................................................................




* kami duduk satu rumah ,, mcm2 ragam . sambil makan kami bergelak ketawa :)
so sweet memories ..
*kami kalu makan mesti ade yg tercekik sebab ketawa terbahakbahak . o.o
*dari siniew kami kenal hati budi masingmasing ..
*kami sll keluar ,, TS lah tempat kami ! :D haha .
*ape pown . tiap balik umah kami jumpa muka yang sama ! so kami amalkan sikap tolak ansur . #3tahun kami akn hidup bersama ! :D
LIFE IS SO SWEET AS CANDY
O--O

kolej ^^,

kawan-kawan ,, semangat mukabuku ! :D



gelak ketawa ceria :)




sherry dan azie :)




kak anim :)




gelak tawa kami :)



bedah dan aishah :)



opie , nieysa dan zana :)



bedah dan zana :)




nor :)



kak anim , anis , dan a`a :)




tipah dan kak anim :)





kak chik dan a`a :)



niew mukamuka kaki baca novel ..
:)




nieysa :)



pipit , anis dan saya (aida) .
:)





nieysa dan aishah :)





anis , yana dan sherry :)



aku dan sherry :)




aishah dan anis :)



kak anim dan a`a :)

*kak anim dengan aishah dah pindah , mgkin dye ada sebab tersendiri kan . kitew tak tahu hati manusia . walau pown kitew org kenal tak lamer tapi kitew org dah pown jdik rapat . sunyi tak dek kak anim . aishah :)
#hope u guys enjoy ! see u guys next time . (",)







Thursday, December 15, 2011

air terjun serendah :)




mandi sungai :
4.12.2011 :D

mula rancang nak g zoo negara ,, pada mulanye .!! sekali tengok2 tiket .. owh mak kau ! dewasa rm25 ,, kanak2 ok lah lagik rm9 ... jadik kami pown tukar lah plan ! hah jom kitew g mandi sungai ... kelam kabut punye pasal masak pown ala kadar ,, memang orang katew segera lah :) tapi orang katew dalam segera segara tuh sampai jugak ,, sampay sesat2 patah balik sanew siniw .. yelah mak aku bnyak makan semut so jalan nak g sanew dye mcm ingat2 lupa lah !!!




















nilah tempat dye ..

* sejuk gler 0.0
*ramai orang sampai nak carik port nak letak khemah pown tak taw kat mana . =0.0="


♥ TAPI MEMANG BEST LAH . KAN SAYANG ?
TERIMA KASIH ABG ,, MAMA ,, ADIK ,, SHAHMI ,, ACIK ,, LUTFI ,, SYG ..







Monday, December 12, 2011

piza hut.

GARA2 MAKAN PIZA .





mula-mula memang excited giler nak pegi mkn .. siap kiciwa bila lepas tengok wayang nak g makan,, tgk2 sampai kol 11 jek .. melepas lah hari tuh ..
esok nye pegi lagik piza ,, punye lah semangat nak makan piza ..
kami bertiga pown order lah..
order punye order sampai lah piza tuh .. peh bau nye amat menyelerakan ...
abg aku paling takbur ,, haha ... " tak kenyang boleh order lagik " ... ayt tak boleh blah ..
last2 dia yang ter blur blur blur .... amek kau ...
hahahaha .. sori lah yeh ! terpaksa cerita .. kelakar dowh cerita tak makan mayonis kau ... :D
jgn marah abg !!! aku jugak yang kuat makan :)
lasagna ,, piza ...
sapew katew cheese sedap ??????? hahahaha .. cube lah makan yew ......
* TERIMA KASIH sayang sebab belanje piza .. ^_^


Wednesday, December 07, 2011

OMBAK RINDU =O.O=






orang katew erh ,, bukan aku yg katew ..
" citer niew best .. aaron aziz ensem .. peh meleleh air mata tgk cter niew .. kena tgk niew cter .. wajib pegi tgk .. mesti cter best novel best "

ayt aku ..! bapak bosan siak .. aaaaaaaaaaaa .. tension aku tgk cter niew ..
selamat tiket abg aku yg belanja .. tak dek lah rase terkilan sgt .. kalu tiket aku yg byr memang aku nak bakar pawagam tuh ..

aku bukan nak kritik ape taw .. cter diew memang tak best .. jujur niew .. tapi bab aaron aziz kenyit mata tuh .. peh mesti cair pompan kat panggung niew .. hahaha .. same lah dgn aku gak cair beb .. samat BF kat sebelah .. :p

BF aku tak senang duduk .. kalih siniew kalih sanew .. abg aku pulak sibuk dok mengomen cter niew n tanye " bilew kitew nak balik bilew kitew nak balik "...................

anyway ,, thank abg belanja wayang niew .. =D
untung lah nasyeed.com belanja( ayt bf aku )

O<O

Monday, December 05, 2011

kembar .

sebenarnye ,, dah lamer dah berhajat nak tulis benda niew . 29.11 lagik aku nak tulis tulis n bercerita ..aku bukan ape tak sgka dowh dlm satu kolej aku ,, boleh bnyk kebetulan yg berlaku .. mula aku jmpe budak comel niew .. seronok kawan dengan kau budak kecik ! :p
-kau comel
-kau sahabat
-kau lah teman ^_^






IZZATUR ANNYS



niew lah kembar saya ,, lain mak ayah.. aku tak pernah sgka yg aku satu sekolah dengan diew .. satu kawasan .. satu tarikh lahir pulak tuh .. tapi masa lahir tak same lah kan .. :)
bak katew ustazah aku : mase kitew umur 4 bulan takdir jodoh sumer dah ditentukan ..
thank god aku ditemukan dengan budak comel niew ..
harap2 sgt yg hubungan kitew org boleh kekal .
friens 4 ever lah katew kan ...


hati saya diew punye ^.^

ini diew ini diew ..








cinta hati saya ...

............ i love u ..........