Monday, December 26, 2011

sunway pyramid :]





gatal jek kaki aku nak melangkah pegi main ice skating kat bawah tuh . mata aku mcm nak melekat dah kat ice tuh . nak main nak main . tapi pakwe aku tak nak ,, dye pemalu :') .
malu jatuh lah tuh . huhu .. dah lamer tak main ice skating ! aku pulak ala2 acah2 reti main (duluw reti skung skilll dah xdek ) :)
Tuh sebelum kitew orang masok SP ,, belum lagik cerita nak carik parking . keatas kebawah keats kebawah . kejap kejap cakap parking full kejap cakap ade bnyak g parking . pelik aku tgk mesin tuh ! tak nak dah aku caya mesin tuh :o . nak dekat 20minit lah crik parking sajew . samat pakwe aku niew penyabar orang nye (",) ..
lastlast nun di atas bumbung kitew org parking ... hah ! amek kau ,, bnyk g parking :)

kitew owg pown jalan2 lah pegi round satu sunway pyramid tuh dari tingkat ats smpy tgkat bawah ,, terer tak ? hahaha ..

motif sebenar pegi sniew sajew nak dating dua org . my darling katew dah lamer kitew tak dating dua :)) *awksgtromantiksyg (:





Dan untuk pertama kali nye ,, pakwe saya makan burger tak habis ! kenapa niew syg ... dye katew dah kenyang .. wah kenyang yew syg ! dan untuk pertama kali nye aku makan burger dua kali . burger aku dah hbis aku mkn , aku rase burger cuma masok separuh jek perot aku . hah! mcm manew tuh . caye tak ? :p
*saya cube nak rasa cikit jek burger awk syg :) tapi smpy nak terhabis kan pulak ^^, hahahaha .
#bookofrecordakumknburgersmpydua ! lalalala . =o.o="

-THE END-

erh blum lagik , ade bnda nak ckp niew ! *sygsyg ,, time kaseh aw bwk jlnjln . bestnye . ^^, syggggg awk . :)



-: ILOVEUSOMUCH:-

No comments:

Post a Comment