Wednesday, July 04, 2012

♫♫♫♫♫ tuhan jagakan dia

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku




❤ cinta dalam hati ❤

mungkin ini memang jalan takdirkumengagumi tanpa di cintaitak mengapa bagiku asal kau pun bahagiadalam hidupmu, dalam hidupmu

telah lama kupendam perasaan itumenunggu hatimu menyambut dirikutak mengapa bagiku cintaimu pun adalahbahagia untukku, bahagia untukku

reff:ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimumeski ku tunggu hingga ujung waktukudan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanyadan izinkan aku memeluk dirimu kali ini sajatuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanyadan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja


reff:
ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimumeski ku tunggu hingga ujung waktukudan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanyadan izinkan aku memeluk dirimu kali ini sajatuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanyadan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja
☆ when u come hug me , i feel so confident to tell u is the love of my heart forever ! kissing me in the water . 




Thursday, June 28, 2012

❤ rindu setengah mati ❤

Aku ingin engkau ada disini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah

berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati
aku rindu…
setengah mati...

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu…

(。◕‿◕。) i miss your voice , i miss your smile , i miss your hair , i miss your hand , i miss your lips , i miss your ignore , i miss your ear , i miss your eyes , i miss your laugh , i miss your pamper , i miss everthing about u syg .




Monday, June 25, 2012

❤ hanya aku cinta kau seorang ❤

cerita niew orang kata lagik best dari gerimis mengundang . btowl kew erh ? nak g tgk lah tpi ....... tak best lah tgk sowang sowang . tpi mmg aku kena hidup sowang sowang pown sekarang . dah tak dek sapew perlukan aku , termasuk kau kau dan kau . yelah , aku sedar kesalahan aku , cume skung aku tak mmpu ckp pape . aku tak kuat , aku dah tak dek kau ! kau yang selama niew bagi aku semangat tpi last msg kau dah buat hati aku serba tak kena . 19 tahun yang duluw kau gembira tpi skung aku dah buat kau kecewa mungkin kah ade peluang untuk aku tebus stiap kesilapan aku .? masa , itu jek yang aku pikir skung . mgkin masa dapat mengubati hati yang luka tuh . mungkin masa dpt bagi aku peluang . tpi smpy blew . adakah ini satu angan angan . aku pegang hati itu untuk diubati untuk disayangi . tpi aku bodoh aku ego aku lepaskan hati itu biar bertaburan berciciran . hati kau dah pown berkecai bagai hati yang tidak dapat ditapis lagik ! bunga bunga yang selama niew disemai mati begitu saja . baja yang aku dah beri tak dapat digunakan lagik . aku nak taburkan lagik baja didalam pasu itu tpi tpi adakah aku dapat kenikmatan nye . tempat itu situ sini . tergambar bayangan , kalau boleh hari hari aku nak merasa tempat itu . merasa derapan pandangan bekas tapak kaki itu . tpi aku tak mmpu , hnye secebis air mata membasahi pipi buat kali ini . maafkan aku , jnji itu telah aku cemari . perubahan diri ini hnye kau yang mengerti , hnye kau yang merasa . hnye kau yang memegang . jantung berdengup kencang bilew darah mengalir memberi jntung ini hidup . kau akn mengenal dunia melihat dunia . kau yang aku tggu . bersabar lah wahai hati .

Sunday, June 24, 2012

biarlah hati diam tnpa kata

kenapa lah hati aku niew ego sgt erh , aku pown pelik . n aku gak pelik kali niew aku btowl btowl ta kuat . aku tak kuat . kenapa lah ? aku suke buat sesuatu bnda tak pkir sbelum buat pape . sumpah ! aku tak penah nak pkir . "aida dah 20tahun kan" umur jek nak msok alam 20 tpi fikiran aku singkat . aku rse aku nak gerudi fikiran aku . tak kew ilang ingatan , tpi tak semudah tuh . aku tahu allah bagi dugaan supaya hambanya dpt pikir 'mintak pertunjuk padanya' tpi puas aku nangis puas aku merayu . ape hikmah nye . kenapa tak nmpk tok ape aku buat semua niew . sumpah aku buntu . kali niew aku biarkan hati aku berbicara . ckyt pown aku tak bercakap . nak bisu dah kew aku niew . -.- murung , dah jadik kawan aku skung . pendiam dah jadik sebahagian hidup aku . biarlah aku bawak diri . aku nak nilai ape yang aku dah buat , ape yang aku dah cube lukakan . aku cube aku cube untuk berbicara melalui kata kata tpi dye tersekat terkelu ! lidah aku . aku dah berubah mulai hari niew saat niew . aku dah berubah . (pendiam) . maafkan aku , aku ttp jahat dimata kau kan . aku akn selamanya jahat ! maafkan aku tak dapat nak jaga hati semua orang . hati aku sendiri pown aku tak dpt nak jaga . jadik aku mintak maaf , terima kasih sbb bnyak tolong aku , bimbing aku ke jalan yang benar . aku dah bnyk tersesat . sumpah ! aku buntu . aku perlukan kau . tpi aku tahu aku akn lukakan kau . i need u . serius .... maafkan ego aku menguasai diri aku . aku sll kesal dgn sikap aku sendiri . serius !


*" yaallah ape hikmah semua niew " tunjukkan aku jalan yaallah . turunkan ego aku yaalah . aku mintak tolong jagakan dye , andai ini hikmah tok kau kuatkan hambamu ini aku memang tak kuat yaalah . hambamu tak kuat . aku mintak teguhkan lah iman hambamu supaya tidak terpesong pada jalan kesesatanmu . aminnnn










andai ini kata kata maaf yang terakhir dari aku , aku harap kau dapat maafkan aku untuk selamanya .

Sunday, April 29, 2012

untuk dia ....

aku nak kau tahu yg aku syg kau sgtsgtsgtsgstsgtsgt . serius . aku tak tipu ? cmpy kan aku boleh confius kau dgn dye . kau paham kan ? -.- kau ketawa bilew aku sdeyh tpi sebenarnya hati kau menangis aku tahu tuh syggg . kau lah sahabat aku cinta aku rindu aku . semuanya syggggggg . kau segalanya sygggg . ape yg aku buat mesti aku ingat kau . kau dah mkn kew minum kew solat kew ? sll aku igt kan kau pasal solat kan . n aku tak penah berhenti igt kan kau pasal solat sygggg . kenangan indah yg kitew cipta takkan penah padam dlm hati aku . aku bahagia dgn kau . aku rase tiap tiap kali aku dgn kau aku akn jatuh cinta sygggg . kitew masing masing pendam perasaan kitew kan . kini saat tuh dah pown berlaku . kau dgn aku dah bersatu . tpiii .... aku rase masing jauh dgn kau . aku nak kau jadik hak milik aku selamanya tpi aku tak dpt gapai tuh jek . aku berharap yg aku dapat lelaki yang dapat jadik imam buat aku dan ank ank aku kemudian hari syggg . aku berharap itu adalah kau . mana mungkin aku lupakan kau . kau org pertama n terakhir kejutkan aku solat subuh . dan ianya tak penah berakhir smpy hari niew . sweet kan ? bnyk lagik kenangan yang kitew ciptakan bersama . hnya mungkin jadik kenangan atau .. hnya kitew dan allah je yang tahu . semoga allah membuka pintu bahagia buat kitew . insyaallah syggg . i wish u were here syggg ..
* kau boleh tak janji satu benda dgn aku ? yang kau takkan tinggal kan aku . boleh tak . andai aku dah tak dek nnti jgn penah lupa bace yasin tok aku yew . jgn penah lupa doakan aku syggg . *


Tuesday, April 24, 2012

takdir



back to the normal :D aku nak happy jek skung . but boleh kew ? allah uji setiap hmba nya untuk menguatkan lagik ingatan hamba nya kepada yang maha esa . true ! aku bukan ape . ujian yang aku dapat niew buat aku susah nak bernafas lah . i cant breathing . hari hari aku doa . yaallah bagi aku hikmah atas segala mcm dugaan yang kau berikan pada aku . aku tak kuat yaallah menerima ujian sebegini . kalau melibatkan aku sowang tak pelah . niew hati orang lain aku dah korban kan . aku tak nk pikir tapi dye paksa aku tok pikir .. hari hari dye tnye  about someone else feeling . n aku penat lah tok pikir tuh . dh elok elok aku baik tapi dye tak stop asking pown lagik . ok . aku tau kau risau tapi stop asking the same question tired to answers n thinking ... please lah weyh . hari hari aku nak kena jage hati kau . hati aku kau tak pikir pulak . kau tak penah nak paham hati aku . dah lah . kau ckp akn datang akn datang . but when -.- tired of this . aku syggg kan kau . kalau boleh aku nak hidup dgn kau . tpi aku ade hati lain nak kena jage hope kau dpt faham aku . serius aku ckp kau dah berubah . bukan mcm duluw ... lepas ape yang berlaku kau amek endah tak endah jek perasaan n hati aku .. i love u but u ' me too '. what mean . duluw aku happy kau tmbah kegembiraan tuh . bilew aku sdyh kau ckp stop crying .. lepas niew ape yang jadik aku harap kau bersedia . sebab mungkin aku akn bertindak more aggresive .. time kaseh ats kenangan yang telah kau bagi kat aku , walaupun sekejap walaupun sementara aku tetap simpan dlm hati aku selamanya . dengan kau aku jadik diri sendiri . kau paham kan ? ' i love u capital A ' :) tnpa kau aku tetap jdik lemah . mcm manew aku tk lemah sedangkan kau sendiri lemah tok bangkit . benda niew sekejap jek . cayelah ckp aku . dia tak marah kitew lama lama .. aku kenal sgt dengan dye ... aku nak kau yang duluw .. yang pampered when kau dengan aku . jalan jalan holding hand . jln baru ckyt kau dah ckp penat -.- buncit ! i miss that moments sygggg . i miss u ........